Το Προφίλ μας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

To φροντιστήριο ιδρύθηκε το 2001 από ομάδα καθηγητών με επικεφαλής την ιδιοκτήτρια ΛΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ φιλόλογο-καθηγήτρια.. Διαμορφώσαμε ένα σύγχρονο περιβάλλον σε έναν ιδανικό χώρο που εξαρχής κατασκευάστηκε με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές για φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Αρχή μας ήταν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και η αγάπη για τα παιδιά της Νέας Περάμου.
Στηριχθήκαμε σε έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές-φροντιστές και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας δεν άργησαν να έρθουν..
Από το πρώτο έτος λειτουργίας μέχρι και σήμερα είχαμε περίπου 100 εγγραφές σε κάθε έτος λειτουργίας τη στιγμή που στο Λύκειο της Νέας Περάμου φοιτούν περίπου 150 μαθητές…
Οι επιτυχίες ακολούθησαν και μια πληθώρα  επιστημόνων αποφοίτησε από το φροντιστήριο.  Πάνω από 400 μαθητές μας φοιτούν σε ανώτερες σχολές η σταδιοδρομούν.
Σήμερα η τεράστια επιτυχία και αποδοχή που έχουμε από το σύνολο του μαθητικού κόσμου της Νέας Περάμου μας οπλίζει με σθένος να συνεχίζουμε τον αγώνα για τα «παιδιά του Πεύκου» και να είμαστε δίπλα σ’αυτά και τις οικογένειες τους στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο αύριο. Παραμένουμε πιστοί στους στόχους που είχαμε από την αρχή:

Μικρά τμήματα-
- μάθημα με όρεξη-
-καμιά απώλεια χρόνου διδασκαλίας.

Αν μας εμπιστευτείς, αυτό που σου υποσχόμαστε από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις το κατώφλι του φροντιστηρίου μέχρι την τελευταία που θα μας αποχαιρετήσεις ξεκινώντας τα όμορφα φοιτητικά σου χρόνια είναι ότι θα αγωνιστούμε και θα κουραστούμε μαζί, θα μαλώσουμε, θα γελάσουμε, θα περάσουμε όμορφα στις εκδρομές και τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε.
Είμαστε λοιπόν στη διάθεσή σου για μια προσωπική γνωριμία.

 

Με εκτίμηση
Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου