Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

 

Οι μαθητές μας έχουν πολύ μεγάλη βοήθεια στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού από εξειδικευμένο προσωπικό.

Συγκεκριμένα:

  • Παρακολουθούμε κάθε χρόνο σεμινάρια της εταιρίας ORIENTUM με την οποία συνεργαζόμαστε πάνω στις μεταβολές που υπάρχουν στα μηχανογραφικά που καταθέτουν τα παιδιά.
  • Μόλις ανακοινωθούν οι βαθμοί υπολογίζουμε με πρόγραμμα τα μόρια χωριστά σε κάθε πεδίο και μαρκάρουμε όλες τις σχολές που εισάγεται ο υποψήφιος.
  • Γίνονται ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού στο φροντιστήριο χωριστά σε κάθε πεδίο που τις παρακολουθούν οι μαθητές και οι γονείς τους. Αναλύουμε τα επαγγελματικά δικαιώματα κάθε σχολής του μηχανογραφικού ξεχωριστά και τις προοπτικές τους. Παρουσιάζουμε τις διεξόδους απασχόλησης αλλά και πρόσφατα στατιστικά ανεργίας για κάθε σχολή.
  • Ακολουθούν πολλαπλά ραντεβού χωριστά για κάθε παιδί και την οικογένεια του, ενημερώνουμε για πληροφορίες κάθε είδους σχετικά με τις σχολές που τον ενδιαφέρουν και τέλος συμπληρώνουμε υπεύθυνα το μηχανογραφικό.
  • Κατά την διάρκεια της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού της συνεργαζόμενης εταιρίας ORIENTUM είναι συνεχώς σε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα τους.
  • Aν το επιθυμούν συμπληρώνουμε για αυτούς και το μηχανογραφικό για τις σχολές της Κύπρου. Από το 2013 οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους και στην Κύπρο με χαμηλότερες βάσεις σε αρκετές σχολές. (Δείτε στην ειδική σελίδα μας)

Kατά την διάρκεια της χρονιάς ενημερωνόμαστε για κάθε εγκύκλιο (στρατός, αστυνομία, εμπορικό ναυτικό) που πιθανόν ενδιαφέρει τον υποψήφιο και τον ενημερώνουμε με emails. Tις πιο πρόσφατες εγκυκλίους θα τις βρείτε στο site. Συμπληρώνουμε επίσης όλα τα σχετικά έντυπα για τις σχολές αυτές.